Loading...
Caută

Lumanare Craciun Fericit (personalizata)

de la
24.90 RON
Cantitate:  
Lumanare Craciun Fericit (personalizata)
Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata) Lumanare Craciun Fericit (personalizata)
Rotiti cana Sageata 360

Alege modelul:   

model implicit:   

template:   

pozitie design:   

Alege culoare:   

Culoare design:   

pozitie text 1:   

Text 1:   

O lumanare parfumata cu mesaj de sarbatoare "Craciun Fericit" pe care il puteti completa cu textul dvs..  Este un cadou special si aromat, care poate fi daruit oricui drag.

 

 

Mesajul sau este o urare de sarbatoare, incadrata de un dreptunghi si fulgi de zapada. Numele persoanei careia ii este daruita lumanarea poate fi scris pe aceasta.  

 

Lumanarea este facuta din parafina/ceara vegetala si este prezentata intr-un vas greu de sticla, cu diametrul si inaltimea de 7.5 cm.

Lumanarea parfumata este disponibilă in sase arome subtile, Fructe de padure (rosu), Vanilie (alb), Piersica si Portocala (portocaliu), Mure (mov), Nucsoara si Vanilie (gri), Mar si Para (verde).

S-ar putea sa te intereseze » lumanare

Protectia consumatorului A.N.P.C. Telefonul Consumatorului: 0800 080 999 | Solutionarea Online a Litigiilor

Copyright © 2015, DouaCadouri. Toate drepturile rezervate.