Loading...
Caută

Indicator Drumul nu e cos de gunoi

de la
39.90 RON
Cantitate:  
Indicator Drumul nu e cos de gunoi
Rotiti cana Sageata 360

tip_transport:   

template:   

Dimensiune:   

Reflectorizant (optional):   

Bun venit intr-o lume mai curata si mai constienta! Acest indicator este special conceput pentru a sensibiliza si a incuraja practici responsabile in ceea ce priveste mediul inconjurator. Cu acest indicator, dorim sa subliniem importanta mentinerii drumurilor si zonelor publice curate si sa incurajam respectul fata de mediul in care traim.
Sacul de gunoi, simbolizand resturile si deseurile, este inconjurat de un cerc rosu cu o linie taiata in diagonala. Aceasta emblema transmite un mesaj clar si universal: drumurile nu trebuie sa fie tratate ca un cos de gunoi, iar aruncarea deseurilor pe jos este interzisa!

Indiferent daca sunteti conducator auto, pieton sau calator, acest indicator va aminteste ca fiecare gest conteaza in protejarea mediului inconjurator si mentinerea curateniei. Drumurile noastre sunt o parte esentiala a comunitatii, iar impreuna putem sa le pastram frumoase si sanatoase pentru generatiile viitoare.

Indicatorul poate fi montat cu usurinta in diferite locatii cheie, acoperind zonele cu trafic intens sau locurile cu potential ridicat de generare a deseurilor.

Indicatorul este realizat din material hips alb cu folie adeziva Oracal.

 

S-ar putea sa te intereseze » drum

Protectia consumatorului A.N.P.C. Telefonul Consumatorului: 0800 080 999 | Solutionarea Online a Litigiilor

Copyright © 2015, DouaCadouri. Toate drepturile rezervate.