Loading...
Caută

Ghetuta Pom de Craciun

de la
39.90 RON
Cantitate:  
Ghetuta Pom de Craciun
Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun Ghetuta Pom de Craciun
Rotiti cana Sageata 360

Alege modelul:   

Alege culoare:   

pozitie design:   

template:   

model implicit:   

Culoare design:   

pozitie text 1:   

Alege culoarea textului:   

Text 1:   

Bucurati-va de magia sarbatorilor cu aceasta ghetuta de Craciun decorativa, care aduce cu sine farmecul si caldura sezonului festiv. Cu un design elegant si festiv, aceasta ghetuta este impodobita cu un pom de Craciun, imbogatit cu stelute si fulgi de zapada ce danseaza delicat in jurul sau.

Pomul de Craciun creeaza o atmosfera plina de bucurie si emotie. Stelutele stralucitoare adauga o sclipire eleganta, reflectand lumina calda a sarbatorilor in jurul sau. Fiecare detaliu al acestui decor aduce cu sine amintiri pline de caldura si momente speciale petrecute in familia si cu prietenii dragi.

Fulgii de zapada invaluie ghetuta intr-o aura de iarna fermecatoare, aducand cu sine senzatia pura si racoroasa a zapezii proaspete. Aceasta ghetuta de Craciun nu este doar o simpla decoratiune, ci o expresie a spiritului festiv ce va completa cu eleganta orice colt al casei dvs.

Adaugati aceasta ghetuta de Craciun in decorul dumneavoastra si lasati-va purtati de magia sarbatorilor, creand astfel amintiri de neuitat si un cadru feeric pentru momentele speciale alaturi de cei dragi.

Daca doriti ca designul sa apara pe cealalta parte a ghetutei, scrieti-ne la observatiile comenzii.

 

Cizma este din pasla. Dimensiune: 26 x 35 cmCizma este din polar. Dimensiune: 26 x 35 cmCiorapul cizmulita este din pasla. Dimensiune: 22 x 31 cm

Protectia consumatorului A.N.P.C. Telefonul Consumatorului: 0800 080 999 | Solutionarea Online a Litigiilor

Copyright © 2015, DouaCadouri. Toate drepturile rezervate.